Neden Polly Boot Çizme?

Neden Polly Boot Çizme?

Maksimum Konfor ve Dayanıklılık

 

İş ortamında vasatla yetinemezsiniz. Yüksek iş güvenliği ve verimi için en iyilerin peşinde olmanız gerekiyor.

Türkiye, Orta Doğu ve Balkanların ilk poliüretan iş güvenliği çizmelerini üreten PollyBoot, alanında en iyileri sunmakta. PollyBoot çizmeler, taşıdıkları ayrıcalıklı özelliklerle benzerlerinden ayrılıyor.

Polly Boot Çizmelerin sağladığı önemli avantajların başında sıcak/ soğuk izolasyonu gelmekte. Ürünlerin tasarımındaki hava kabarcıkları, hava transferine olanak tanır. Bu sayede, yılın soğuk dönemlerinde soğuk hava, sıcak dönemlerinde ise sıcak hava çizme içine ulaşamaz. Ayaklar her koşulda ideal ısı seviyesinde kalır.

Hafiflik, Polly Boot çizmelerin bir diğer önemli özelliği. Esnek ve hafif yapı, konforlu bir kullanım deneyimi sunmakta.

Polly Boot çizmeleri farklı kılan en önemli unsurlardan biri elbette, üretiminde kullanılan poliüretan. Peki, poliüretan nedir ve hangi avantajlara sahiptir?

 

Poliüretan Malzeme Hangi Avantajları Sağlar?

 

1937 yılına hayatımıza giren poliüretan, bir polimer çeşididir.

Poliüretanın varlığı çizmelere esneklik ve hafiflik kazandırır. Hava akışına izin veren bu materyal sayesinde çizme içinde sürekli hava transferi gerçekleşebilir. Böylece nem ve bakteri oluşmaz, aşırı terleme ve koku sorunu ortaya çıkmaz.

Polly Boot tarafından yürütülen Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen özel poliüretan materyal, endüstriyel yağlar, organik yağlar, hafif kimyasallar, gıda artıkları, tarımsal artıklar, hayvansal artıklar ve deniz artıklarına karşı üstün koruma sağlar.

 

Polly Hydromic Teknolojisinden Haberdar mısınız?

 

Polly Boot tarafından geliştirilen Polly Hydromic Teknolojisi, tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerindeki bakteri taşınması ve buna bağlı risklerin önlenmesinde işlev görür.

Polly Hydromic malzeme, Nano ve Sol Gel teknolojilerinden yararlanılarak geliştirilmiştir. Bu malzeme çizme yüzeyinde, gözle görülmeyen esnek ve camsı bir koruyucu tabaka meydana getirir. Böylece ortamdaki bakteri ve virüslere karşı üstün koruma sağlanır.

 

Kompozit Burunun Özellikleri Nelerdir?

 

Polly Boot iş çizmelerinde yer alan kompozit burun, cam elyaf ve reçineden üretilen bir materyaldir. Enine liflere sahip kompozit burun, darbelere ve kırılmaya karşı daha fazla direnç sağlar.

Kompozit burun, düşük ısı iletkenliğiyle ortam sıcaklığının etkilerinden ayakları korur, sıcağı ve soğuğu ayaklara iletmez. Metalik olmayan özeliği sayesinde manyetik alan yaratmaz. Bu sayede metal dedektörlerine takılmaz.

Kompozit burun ayrıca, zamanla mekanik özelliklerini kaybetmediğinden ve nemli ortamlarda küflenmediğinden uzun ömürlü bir kullanım sunar.

 

Kevlar Ara Tabanın Özellikleri Nelerdir?

 

Kevlar ara tabana sahip Polly Boot Çizmeler, son derece konforlu bir kullanım deneyimi sağlamakta. Kevlar ara tabanı ayrıcalıklı kılan özelliklerin başında hafiflik, esneklik, ısı izolasyonu ve nefes alabilirlik gelmekte.

Kusursuz döndürme direnci ile rahat kullanım sunan kevlar taban ayrıca, metal dedektörlerine takılmaz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.