Polly Boot’la Maksimum Koruma

Polly Boot’la Maksimum Koruma

Kışa Hazır mısınız?

 

Kış geldi. Özel güvenlik şartlarını gerektiren pek çok iş ortamına kış şartları hâkim olunca, koruma ve konfor ihtiyacı katlanarak artıyor. Bu tür durumlarda vasatla yetinemezsiniz. O yüzden, en iyilerle yola çıkmalısınız.

Türkiye, Orta Doğu ve Balkanların ilk poliüretan iş güvenliği çizmelerini üreten PollyBoot, yardım alabileceğiniz en iyilerden biri. Neden mi?

 

Üstün İzolasyon

 

Kışın öncelikli konularından biri elbette, ısı yalıtımı. Polly Boot Çizmeler, başarılı bir sıcak/ soğuk yalıtımı sağlamalarıyla dikkat çekiyor.

Tasarımdaki hava kabarcıkları, hava transferini olanaklı kılar. Bu mekanizma, ortam şartları soğukken soğuk havanın, sıcakta ise sıcak havanın çizme içine ulaşmasını önler. Böylece ayaklar her durumda ideal ısı seviyesinde kalır.

 

Konforlu Yapı

 

Polly Boot çizmeler, hafif ve esnek yapıya sahiptir. Böylece çizme, ayak hareketlerine kolayca uyum sağlayabilir. Bu da, ayak için geniş hareket özgürlüğü anlamına geliyor.  

Konforun sağlanmasında çizmelerde yer alan kevlar ara taban da görevli. Kevlar ara tabanı ayrıcalıklı kılan özelliklerin başında hafiflik, esneklik, ısı izolasyonu ve nefes alabilirlik geliyor. Mükemmel döndürme direnci ile rahat kullanım sunan kevlar taban, metal dedektörlerine takılmayışıyla da kullanışlılığı arttırıyor.

 

Avantajlı Poliüretan Malzeme

 

Poliüretan, bir polimer çeşididir. Bu malzeme çizmelerde çeşitli avantajlar sunuyor.

Esnek ve hafif yapıda poliüretanın rolü büyük. Poliüretan ayrıca, hava akışına izin verir. Hava transferinin gerçekleşiyor olması, çizme içinde nem ve bakteri oluşumunu önler. Böylece terleme ve koku ortaya çıkmaz.

Polly Boot tarafından üretilen özel poliüretan materyal, iş ortamında yüksek koruma sağlıyor. Endüstriyel yağlar, organik yağlar, hafif kimyasallar, gıda artıkları, tarımsal artıklar, hayvansal artıklar ve deniz artıkları, bu malzeme sayesinde çizme içine ulaşamaz.

 

Polly Hydromic Teknolojisi

 

Yenilikçi sistemlerin altına imza atan Polly Boot, Polly Hydromic Teknolojisini çizmelerde kullanıcıya sunuyor. Polly Hydromic Teknolojisinin yer aldığı Polly Boot Çizmeler, tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerindeki bakteri taşınması ve buna bağlı risklerin engellenmesinde görev alır.

Polly Hydromic materyal, Nano ve Sol Gel teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir. Bu özel materyal çizme yüzeyinde, esnek ve camsı bir koruyucu tabaka meydana getirir. Bakteri ve virüslerin ayağa ulaşması, bu tabaka sayesinde önlenir.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.