İş Yağmurluklarında Üstün Seçenek: Polly Rain

10-09-2019 13:50
İş Yağmurluklarında Üstün Seçenek: Polly Rain

İşçi Yağmurlukları Nerede Kullanılır?

 

Yağmurluklar, su ve diğer tür sıvıların söz konusu olduğu yol, kanalizasyon, tünel yapım çalışmaları gibi yer altı çalışmalarında ve denizcilik, balıkçılık, itfaiyecilik sektörlerinde kullanımı gerekli iş güvenlik kıyafetleridir. Bunlar genellikle, çizmeler ve su geçirmez pantolonlarla beraber kullanılır.

 

Hangi Standartlar Geçerli?

 

İş güvenliğinde vücut koruma grubuna ait olan iş yağmurlukları için ülkemizde geçerli olan standartlar, TSE tarafından belirlenen TSE EN 343 ve TS EN 340 standartlarıdır. İş yerlerinde işçi güvenliği için kullanılan yağmurluklar, bu standartların gereklerini karşılamalı.

Standartları karşılamanın yanı sıra, daha fazla konfor ve koruma sağlıyor olmak, ürünün tercih listesinde ilk sıralarda konumlanması için şart. Aradığınız, maksimum performans ise, sizi Polly Rain ile tanıştıralım.

 

Yüksek Güvenlik Garanti Altında

 

Polly Rain Yağmurluklar, üretimde kullanılan malzemeler ve fonksiyonel tasarımlarla benzerlerini geride bırakmakta.

Ürünler sadece suya değil, aynı zamanda yağ ve hafif kimyasallara karşı da koruma sağlamakta. Modellerde yer alan ultrasonik kaynak sistemi, kopçayı gereksiz kılarak daha fazla pratiklik sağlar ve yırtılmaya karşı direnci arttırır.

Mükemmelik detaylarda gizli. Su geçirmez dikiş ipliği kullanılan ürünler, koruma seviyesini maksimuma çıkarır.

İhtiyaçlarınıza göre farklı tasarımları tercih edebilirsiniz. Polly Rain yağmurluk modellerinde, alt üst takım yağmurluk, pardösü yağmurluk, tek ceket yağmurluk ve kaban yağmurluk olmak üzere çeşitli seçenekler mevcuttur. İş ortamı gerektiriyorsa, satın alacağınız ürünün reflektörlü versiyonu üretilebilir.

 

Ayrıcalıklı Malzemeler

 

Ürünün hangi maddeden üretildiği, performansı doğrudan etkiler. Kaliteli hammadde, yüksek performansla işlevini yerine getiren ürün demek. Söz konusu iş yağmurlukları olunca bu, suya, neme, rüzgâra karşı maksimum koruma, terletmeyen ve üşütmeyen yapı ve pratik kullanım anlamlarına geliyor.

Polly Rain Yağmurluk modellerinde PVC, PU-Polyester ve PU- Polyamide malzemeler kullanılmakta. Her biri üstün özellikler sergileyen bu malzemeler, ürünü daha yüksek performanslı, konforlu ve kullanışlı kılıyor.

PU- Polyamide kumaş, polyamide ve poliüretan malzemenin uygun oranda karışımıyla elde edilir. PVC kumaş, kırılma ve çatlama riski taşımayan, koku yapmayan yapısıyla öne çıkmakta. PU- Polyester ise yüksek su atma özelliğine sahip nefes alabilir kumaşlardandır.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.